Bebemon - Puericultura - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

BEBEMON_NONAME_900.jpg BEBEMON_NONAME_COLOURS_900.jpg BEBEMON_WEEKEND_COLOURS_900.jpg BEBEMON_WEEKEND_900.jpg BEBEMON_CUNA_OASIS_900.jpg bbmon_001.jpg hd001_bis.jpg hd003.jpg

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email

Bebemon

Servei integral de disseny

Investigació · Estil · Disseny · Desenvolupament · Comunicació

Barcelona

2009-2014

 

Bebemon és una empresa fundada el 2007 que dedica un esforç constant a la recerca de nous productes per a nadons, amb una aposta clara per les solucions capdavanteres quant a tecnologia i innovació, i amb l'objectiu que cada article de la marca reflecteixi els valors de disseny, comoditat i qualitat.

A partir d'un acord de col·laboració a llarg termini, Bebemon confia a ÀNIMA Barcelona la gestió integral del disseny de tota la cartera de productes de la firma.

El projecte inclou investigar l'usuari i la competència, dissenyar i desenvolupar productes, i planificar els elements de comunicació i màrqueting (marca, packaging, optimització de l'embalatge, catàlegs, web...). ÀNIMA Barcelona, juntament amb el Departament de Màrqueting de Bebemon, gestiona cada pas del disseny, i la concepció de cada element es duu a terme, segons el cas, internament o externament, de comú acord amb el client i seguint criteris d'idoneïtat, terminis i costos.

Els professionals d'ÀNIMA Barcelona s'integren a l'àrea d'innovació del client, de manera que l'equip de disseny d'ÀNIMA es converteix en el departament de disseny de l’empresa.

Com a resultat d'aquesta estructura de treball, Bebemon, una empresa de dimensions mitjanes i en fase d’expansió, se centra en les parts crítiques del negoci i dirigeix les línies estratègiques de la política d'innovació i desenvolupament de manera àgil i competitiva.