BOTTPOWER M210 - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Bottpower_Sketch_003.jpg Bottpower_Sketch_001.jpg Bottpower_Sketch_002.jpg Bottpower_Clay_002.jpg Bottpower_Clay_001.jpg Bottpower_Clay_003.jpg Bottpower_Foto_001.jpg Bottpower_Foto_002.jpg

compartiu-ho a...   

facebook twitter twitter email

Bottpower · M210

Concepte · Estil · Modelatge 3D · Model d’argila

València · Espanya

2010

 

Una imatge especial per a una motocicleta de competició

L'escuderia Bottpower va encarregar a ÀNIMA Barcelona que dissenyés un nou conjunt de carrosseria i elements aerodinàmics per a una motocicleta de competició que havia de participar en la categoria Moto2. La M210, amb una estètica pròpia i una imatge personalitzada, respon als requeriments tècnics i aerodinàmics d'una motocicleta de competició. El projecte inclou el disseny i la construcció de la maqueta de la carrosseria a escala 1:1.

La motocicleta competeix actualment en el Campionat d'Espanya de motociclisme en la categoria de Moto2. Amb aquest projecte, ÀNIMA Barcelona s'ha afermat com a partner tecnològic de l'equip Bottpower.

Recomanem, especialment, seguir el projecte a través del bloc de Bottpower, que edita David Sánchez i en el qual es publiquen regularment novetats sobre el món de les motos i la competició.

David Sánchez

Director de l'equip Bottpower

 

«Dur a terme aquest projecte amb la gent d'ÀNIMA ha estat una experiència molt enriquidora: crec que enfoquen els projectes d'una manera molt oberta, flexible i dinàmica, cosa que permet que sigui molt fàcil treballar amb ells. El que fan els apassiona i això es palpa en el resultat final.

Però, a més, i això potser no és gaire habitual en altres empreses, jo destacaria la seriositat i el compromís d’ÀNIMA, a més de la capacitat per planificar i per complir els terminis establerts.»

Entrenaments al circuit de Xest

Debut de la M210

 

Aquest vídeo recupera els primers entrenaments i la carrera de la M210 en l'última prova del Campionat d'Espanya de velocitat 2010. (Gentilesa de Bottpower.)