Gamma - Dutxa Hidromassatge - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email

Grup Gamma · Columna de dutxa d'hidromassatge

Servei integral de disseny

Concepte · Estil · Posicionament · Desenvolupament 3D · Gestió de proveïdors

Barcelona

2008

 

Una proposta singular, de línies simples i elegants

El Grup Gamma investiga solucions per al bany que combinen disseny i funcionalitat, amb l'objectiu d'imprimir personalitat i estil propi a un espai molt particular.

ÀNIMA Barcelona va crear una columna de dutxa d’hidromassatge de disseny propi per a aquesta marca distribuïdora d'articles per al bany i per a la construcció. La columna, compacta i amb unes línies simples i elegants, imposa un estil singular i atrevit a l'espai del bany. A més, ÀNIMA també va participar en el procés d'industrialització amb proveïdors externs.

Marcel Sibila

Responsable de Producte a Gamma

 

«La columna Unna va ser el nostre primer projecte de disseny. Volíem llançar al mercat una columna d'hidromassatge moderna, diferent i a un preu assequible..., tasca que posteriorment vam veure que no era tan fàcil. Per sort, vam encarregar el projecte a ÀNIMA Barcelona. Ja amb els primers esbossos, vam quedar gratament sorpresos, perquè les columnes que ens van presentar com a idees eren totes espectaculars!

En el moment d'intentar fabricar el model escollit va ser quan realment em vaig adonar quina és la dificultat de dissenyar nous productes. Ja es diu que el paper ho aguanta tot, oi? No obstant això, és a la fàbrica i parlant amb els tècnics del proveïdor quan t’adones si has escollit un bon dissenyador o no. En aquesta línia, agraeixo molt a ÀNIMA el suport que ens van donar durant el llarg procés de fabricació; els seus coneixements tècnics ens van simplificar les coses. A més dels viatges que van fer a la fàbrica... de la Xina!»