Ànima Barcelona - disseny industrial i desenvolupament de productes - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

 


ÀNIMA Barcelona - Disseny industrial


 

ÀNIMA Barcelona és un estudi de disseny industrial especialitzat en disseny de producte. Creat a Barcelona el 2002, disposem d'una àmplia experiència internacional. Col·laborem en el disseny i desenvolupament de productes per a empreses en diferents sectors industrials.

 

Noticias

Ànima premiat internacionalment

03/04/2017

Ànima ha estat guardonat amb 2 Red dot awards pels seus projectes Starstim (Equipament médic) i Volta bcn (disseny de vehicles). També ha estat premiat amb 7 European Product Design Awards, un platinum (màxim guardó) per Volta bcn. El premi  s'entregarà al Parlament Europeu (Brusel.les).

+info

Ànima diseñarà per Hyperloop

30/04/2017

Hyperloop Upv i Ànima Barcelona han tancat un acord pel qual Ànima s'encarregarà del disseny exterior de la càpsula amb enginyeria realitzada per Hyperloop Upv i Purdue University (Indiana, USA) y que será provada en el desert NordAmericà aquest estiu.

+info

Reportatge a Barcelona Televisió

11/12/2016

Barcelona televisió (betevé) Ens visita per mostrar com el nostre estudi exporta internacionalment la marca Barcelona i els seus conceptes com a capital del disseny a través dels dissenys que Ànima crea dirigits a tots els continents.

+info

Estadistiques

Dissenyem productes per a un ampli ventall de sectors industrials

Equip

Projectes

tramontana_XTR_by_anima.jpg op-volta_motorbikes.jpg Motorola_01.jpg obey4.jpg mobelbox_01.jpg bathco_icono2.jpg