Indústria - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Màquines eina · Eines de jardineria

Altres projectes....

Casals

Eines portàtils

Disseny de diverses col·leccions completes de màquines eina portàtils per a ús professional i bricolatge, amb la premissa de renovar el catàleg des del punt de vista tècnic i adaptar cada peça a les tendències del mercat.

Freud

Eines portàtils

Col·lecció de màquines eina portàtils per a ús professional en què destaca el procés de concepció inicial i l'estudi de l'ergonomia de cada producte, a més de la funcionalitat i la durabilitat.

Sumec

Tallagespa elèctric

Disseny d'una gamma completa de màquines elèctriques per tallar la gespa de diverses dimensions i amb diferents prestacions, amb la idea essencial d'imprimir un estil homogeni a totes les peces del catàleg.

Sumec

Tallagespa de gasolina

Disseny d'una màquina tallagespa per a ús professional, amb unes prestacions elevades i amb atenció a la robustesa i la fiabilitat.

Properament...

Sumec

Eines portàtils

Disseny de diverses gammes de màquines portàtils i auxiliars amb l'objectiu d'harmonitzar els paràmetres tècnics i estètics del catàleg.

Sumec

Eines de jardineria

Gamma de màquines eina per a jardineria, amb un èmfasi especial en la funcionalitat i la usabilitat, sense renunciar a l'estètica.

Properament...