Notícies - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

16-02-2017

L'Universitat de CÁDIZ visita Ànima

Alumnes de disseny industrial ens visiten desde Cádiz


Un any mes els alumnes de disseny industrial de l'Universitat de Cádiz visiten Ànima Barcelona per explorar el funcionament d'un estudi de disseny industrial profesional.Ens enorgulleix ser un referent del sector.

best of the best design award

07-11-2016

Ànima Guanya el Best of the best design en la SDIF

Ànima reb el Best of the Best design Award i el most innovative design Award en la Insternational Design Fair que es va celebrar aquest any a la ciutat de Shenzhen (Xina)

Un jurat format per representants d'Italia, Holanda, Anglaterra, USAentre d'altres va otorgar el mes gran dels guardons a Ànima Barcelona pel disseny del casc de monitorització i estimulació neuronal enobio/starstim de l'empresa Neuroelectrics (spin off surgida de l'agencia espacial europea) i el premio al producte mes innovador per la moto eléctrica Volta.

Ànima es reconegut així com millor estudi internacional de disseny industrial 2016 a la SZIDF.

30-06-2016

El lendakari Urkullu i els dissenys d'Ànima

La pulsera de Repsol-Petronor dissenyada por ànima barcelona


Presentació davant el Lendakari Urkullu de la polsera de Repsol dissenyada per ànima barcelona durant la biennal de la màquina-eina BIEMH2016

Ànima Barcelona conjuntament amb Petronor(repsol) y el centre tecnològic Tecnalia han desenvolupat un sistema de seguretat per a la localització de persones en espais confinats durant l'etapa de parada per manteniment a las refineries.

La pulsera dissenyada per ànima permet la localització dels treballadors per a que, en cas d'una emergència, tenir la certesa de que ningú s'ha quedat dintre d'un àrea determinada o si fos el cas, tenir localitzat per procedir a la seva evacuació. dos sistemes 100% de fiabilitat.

El primer sistema consisteix en un control d'acces basat en targetes inalàmbriques col·locades a la entrada dels espais confinats.

El sistema de polsera dissenyat per Ànima es basa en un sistema de geoposicionament a interiors per mitjà d'unes balises amb tecnologia inalàmbrica que detectan als operaris gracies a uns dispositius miniaturitzats que se inclouen a la roba o accessoris, como per exemple en casc o en una polseraUna vegada detectats, les balises informen al sistema central via 3G de la posició de la persona.

Red Bull test Ànima's helmet

02-04-2015

Red Bull i Enobio per ÀNIMA Barcelona

Red Bull proba el casc neuronal dissenyat per ÀNIMA Barcelona


L'empresa Red Bull, molt present al mon de l'esport, porta al límit als seus atletes els quals són monitoritzats amb el casc de monitorització cerebral Enobio, dissenyat a ÀNIMA Barcelona per a Neuroelectrics.

 

 

Jury_in_Canton_Fair

30-09-2014

ÀNIMA Barcelona jurat a la Canton Fair Design Awards.

Aquest any i després de diverses participacions com a expositor de disseny industrial a l'International Import and Export Cantó Fair, hem estat convidats per ser jurat dels cada dia més prestigiosos Canton Fair Design Awards.

Anima_en_Beijing_international_design_week

22-09-2014

ÀNIMA Barcelona a la Beijing International Design Week

ÀNIMA Barcelona participa en aquesta edició 2014 de la Beijing International Design Week exposant alguns dels seus projectes com la moto elèctrica Volta.

 

facebook twitter twitter email

compartiu-ho a...