Automoció - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Automoció · Motocicletes · Competició · Vehicles recreatius

VOLTA

Moto elèctrica urbana VOLTA · BCN

Projecte de motocicleta elèctrica per a la marca VOLTA que integra les noves tecnologies i respon als requisits de la mobilitat sostenible, sense renunciar ni a les prestacions ni al disseny.

El RBS Adventure 900 també es caracteritza per el seu nou i inconfusible disseny, la protecció contra el vent i la climatologia que ofereix el seu parabrisa, la millora dels seus seients, la gran habitabilitat i la estudiada ergonomia, ofereixen una elevada comoditat i la seva musculosa presència el fan un vehicle impactant. Clica a la imatge per més informació...

Altres projectes destacats

TRAMONTANA

Model XTR

ÀNIMA Barcelona s'ha encarregat de dissenyar la versió més radical de l'esportiu de la marca de Girona. Un nou frontal, cockpit, aleró posterior i difusor ofereixen al vehicle un aspecte radicalment més esportiu.

Tramontana

Model R Evolution

Restyling i nous elements aerodinàmics i de disseny per a diferents elements interiors i exteriors del vehicle.

Quimera

Automòbil elèctric GT1

Disseny de la carrosseria d'un vehicle de competició i plataforma de desenvolupament de tecnologies sostenibles per a l'automoció.

Bottpower

Moto2 · M210

Disseny de la carrosseria d'una motocicleta per a l'escuderia Bottpower, amb una imatge singular i la fusió de les característiques tècniques i aerodinàmiques necessàries per competir en la categoria Moto2.

Quimera

Electric Megascooter

A partir d'una plataforma ja existent, ÀNIMA Barcelona dissenya la carrosseria d'un scooter elèctric de prestacions elevades.

Nbowm*

Automòbil MOM 2010

Neix un concepte innovador de vehicles pensats per a un nou sistema de mobilitat automatitzat i sense conductor.

Quimera

Automòbil elèctric GT4

Disseny complet de la carrosseria d'un vehicle de competició elèctric per a la categoria GT4.

Singaz

Dragonfly E-Scooter

Dragonfly és un scotter elèctric per a ús urbà, dissenyat i enfoca per al públic femení. Les seves mides compactes i el terra pla, el fan ideal per l'ús diari a la ciutat.

BYD

Qin & Suri

Ànima ha definit el nou estil per adaptar els models Qin & Suri del gran fabricant d'automoció xinès BYD al mercat europeu.