STARLAB Neuroelectrics - Casc monitorizació neuronal Enobio 2 - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

enobio_reddot2_by_anima.jpg enobio_002.jpg enobio_reddot_by_anima.jpg enobio-by-ANIMA-Design-_14_01_900-V5.jpg enobio-by-ANIMA-Design-110406_900.jpg enobio-by-ANIMA-Design-_14_03_900.jpg

compartir a ...

facebook twitter twitter email

 NEUROELECTRICS ·  Enobio & Starstim

Recerca · Disseny · Enginyeria de producte · Packaging · Gràfica

 

Casc de monitorització cerebral amb connexió sense fils

L'empresa Starlab es defineix a si mateixa com un "equip de científics orientats a les necessitats de l'usuari", desenvolupant la seva activitat en els sectors aeroespacial i mèdic. Neuroelectrics és una nova divisió de Starlab dedicada al desenvolupament d'aplicacions avançades per a Neurociència.

Starlab disposava d'un excel·lent equip de monitoratge de l'activitat cerebral, àmpliament usat per equips mèdics i d'investigació. Sempre atents a les necessitats dels seus clients, des de Starlab / Neuroelectrics van canalitzar els suggeriments rebuts a l'equip de dissenyadors d'Ànima perquè estudiessin i proposessin millores en l'operació i disseny d'aquests equips.

El resultat de la col·laboració entre l'equip científic de Starlab i ÀNIMA va ser el disseny i desenvolupament del nou casc de monitorització cerebral Enobio 2, d'ús sense fils, amb una ergonomia molt millorada en la manipulació i comoditat d'ús tant per part dels professionals com dels pacients.

www.starlab.es - www.neuroelectrics.com