Tecsis-depiladora - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

IPL_003.jpg IPL_001.jpg IPL_004.jpg IPL_002.jpg

Tecsis · Equip de depilació IPL

Serveis integrals de disseny

Investigació · Concepte · Estil · Desenvolupament 3D · Maquetes i prototips

Barcelona

2009

 

Tecsis és una empresa especialista en estètica i medicina estètica que, amb deu anys d'experiència en el sector, fonamenta els serveis en l'agilitat i la implantació de les noves tecnologies en els tractaments que ofereix als clients, amb l'objectiu de combinar avantguarda, resultats eficaços i ús de mitjans òptims.

ÀNIMA Barcelona ha col·laborat amb Tecsis en el projecte d'evolució d'algunes de les màquines de depilació làser de l’empresa i ha donat forma a uns productes en els quals preval la funcionalitat i l'ergonomia, tant per a l'usuari com per al personal encarregat de dur a terme els tractaments.

L'equip d'ÀNIMA Barcelona va treballar conjuntament amb els comercials i els tècnics de Tecsis i amb els usuaris d'aquests equips per completar un procés exhaustiu d'investigació i anàlisi quant a necessitats, mitjans i prestacions. Vam visitar diversos centres d'estètica per observar les fórmules òptimes d'aplicació dels tractaments i determinar el concepte de disseny per a les màquines de depilació IPL de Tecsis.

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email