The Bathco - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

bathco_002.jpg bathco_003.jpg bathco_004.jpg bathco_005.jpg

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email

The Bathco

Serveis integrals de disseny

Posicionament · Estil · Desenvolupament · Comunicació · Estands

Santander · Espanya

2003-2011

 

Un projecte de col·laboració global

The Bathco forma part d'un grup empresarial amb més de trenta anys d'experiència en el sector i disposa d'un catàleg de més de 300 articles (lavabos, sanitaris, mobiliari, accessoris i complements) que cobreixen les expectatives àmplies i diversificades de clients de més de cinquanta països dels cinc continents.

ÀNIMA Barcelona aporta a The Bathco idees noves i solucions per a sanitaris fabricats amb diferents materials, com ara la porcellana, les resines, el vidre o la pedra natural, amb una atenció especial a la funcionalitat de les peces i a la personalitat que transmet cadascuna. En col·laboració amb el Departament de Màrqueting de l'empresa, ÀNIMA Barcelona s'encarrega del disseny de múltiples solucions per al bany: sanitaris, mobles i altres accessoris, diverses línies que permeten crear espais suggeridors i ambients agradables i amb estil propi.

stand_005.jpg stand_002.jpg stand_003.jpg stand_001.jpg stand_008.jpg stand_004.jpg stand_006.jpg stand_007.jpg

Estands · Gràfics

Comunicació

ÀNIMA Barcelona també participa en el desenvolupament d'elements de comunicació de The Bathco, com ara catàlegs i, especialment, espais d'exposició o estands de representació per a importants fires del sector a les quals assisteix la firma.