TRAMONTANA - Model R Evolution - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

TRAMONTANA_ANIMA_001.jpg Tramontana-R-by-anima-barcelona-900x425.jpg tramontana-by-anima-005-900x425.jpg TRAMONTANA_ANIMA_05.jpg Tramontana-R-by-anima-barcelona-2-900x425.jpg TRAMONTANA_ANIMA_004.jpg tramontana-by-anima-27-900x425.jpg tramontana-by-anima-003-900x425.jpg TRAMONTANA_ANIMA_002B.jpg TRAMONTANA_ANIMA_003.jpg TRAMONTANA_ANIMA_006.jpg

compartir a ...

facebook twitter twitter email

TRAMONTANA · MODEL R EVOLUTION

Serveis integrals de disseny

Conceptualització · Estil · Desenvolupament

Barcelona © 2010

 

Línies singulars i precisió tècnica

El fabricant de vehicles Tramontana ha confiat el procés d'evolució del seu model estrella a ÀNIMA Barcelona. Tramontana és un exclusiu vehicle Supercar de 720 CV de potència que combina precisió tècnica, disseny únic i artesania. Un producte altament exclusiu, fabricat per encàrrec en unitats limitades. Cadascuna de les unitats d'aquest especial model es personalitza, tant pel que fa a l'interior com a l'exterior, segons les preferències de cada client.

Aerodinàmica

difusor posterior

La primera intervenció d'Ànima va ser el restyling de la part posterior. Aquest incloïa el redisseny de l'aleró posterior, difusors i escapaments, tenint sempre en compte les directrius aerodinàmiques.

Ergonomia

Nou disseny interior

L'interior d'aquest biplaça de configuració tàndem ha estat redissenyat per a millorar el confort del pilot i l'acompanyant.

Els controls i el volant ultralleuger amb canvi de marxes integrat han estat remodelats.

Estil

Un nou frontal

S'ha renovat la part del davant, dotant-la d'una millor aerodinàmica i una millor integració dels fars independents.

El treball de “color & trim” ajuda a visualitzar les formes d'aquest aleró esportiu.