Vieta - car - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Vieta_Car_003.jpg Vieta_Car_005.jpg Vieta_Car_004.jpg Vieta_Car_002.jpg Vieta_Car_001.jpg Vieta_Car_006.jpg Vieta_Car_007.jpg Vieta_Car_008.jpg

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email

Vieta · Car Audio

Serveis integrals de disseny

Concepte · Estil · Desenvolupament 3D · Comunicació

Barcelona

2004-2011

 

Integració de les noves tecnologies a una col·lecció dirigida a un públic jove

Vieta és una empresa catalana que fa més de cinquanta anys que aposta per l'excel•lència en el sector de l'àudio i la imatge mitjançant la recerca de l'equilibri entre producte, usuari i entorn, i mitjançant la selecció de dissenys originals i avantguardistes que superen el pas del temps.

ÀNIMA Barcelona va rebre l'encàrrec de desenvolupar una gamma completa de components electrònics per a Car Audio formada per diversos models de receptors, amplificadors i altaveus. L'objectiu del projecte va consistir a crear una gamma de productes amb un estil i un disseny propis i atractius, pensada per a un públic eminentment jove i que integrés les noves tecnologies, com ara lectors d'USB, pantalles multimèdia i interfícies tàctils.

Reproductors 2010

Gamma de reproductors 2010, que incorporen unes formes més netes i una estructura més elegant, i en què destaca la nova interfície totalment tàctil.

Reproductors 2008

Evolució i actualització d'estil de la gamma de productes del 2006, a partir de nous gestos i noves formes però mantenint uns trets identificatius.

Reproductors 2006

Disseny de la primera gamma completa de reproductors multimèdia (USB, memòries internes...) per a cotxe, amb un estil elegant de línia única per a totes la unitats de la sèrie.

Altaveus Evolution

Renovació de la gamma completa d'altaveus per a cotxe. La sèrie inclou sis productes diferents, amb diverses dimensions i potències, i que es materialitzen en unitats amb acabats de diferents nivells.

Amplificadors Evolution

Renovació de la gamma completa d’amplificadors de potència per a cotxe. La col·lecció presenta tres models, amb dimensions i prestacions diferents.

Subwoofer SEAT León

En col·laboració amb SEAT Sport, ÀNIMA Barcelona va crear un model exclusiu de subwoofer per al nou SEAT León, amb una caixa de ressonància de fusta que integra l'amplificador de potència.

Carlos Alberdi

Project manager a Vieta

 

«L'experiència de la feina que he desenvolupat amb ÀNIMA em demostra que entenen les necessitats de Vieta, alhora que saben detectar les necessitats del consumidor.

He après que disseny no sempre significa costos elevats de fabricació. També que l'externalització a la Xina és viable si entens la manera de treballar i saps gestionar les eines necessàries, i això ÀNIMA ho sap molt bé.

El disseny no és tan sols un dibuix, cal saber transformar-lo en un producte, i ÀNIMA ens ha ajudat molt en aquest procés.»