VIETA Home Audio - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Vieta_Home_Renders002.jpg Vieta_Home_003.jpg Vieta_Home_002.jpg Vieta_Home_004.jpg Vieta_Home_001.jpg Vieta_Home_Renders001.jpg Vieta_Home_Sketches001.jpg Vieta_Home_Sketches002.jpg

comparteix-ho a...   

facebook twitter twitter email

Vieta · Home Audio

Serveis integrals de disseny

Concepte · Estil · Posicionament · Desenvolupament · Seguiment

Barcelona

2004-2011

 

Elegància i bellesa de línies per a la llar

Vieta és una empresa catalana que fa més de cinquanta anys que aposta per l'excel·lència en el sector de l'àudio i la imatge mitjançant la recerca de l'equilibri entre producte, usuari i entorn, i mitjançant la selecció de dissenys originals i avantguardistes que superen el pas del temps.

ÀNIMA Barcelona ha concebut per a Vieta diverses col·leccions d'equips d'àudio i vídeo per a la llar. La filosofia del projecte consisteix a incorporar les noves tecnologies a les peces d'aquestes sèries i presentar al mercat unitats amb pantalles tàctils i amb reproductors per a diferents mitjans (USB, iPhone, memòries internes, targetes de memòria...). A més, l'ús de materials de qualitat per als acabats, com ara l'alumini, i la unificació de criteris estètics per a tots els productes aporten l'elegància i la bellesa de línies que distingeixen aquestes col·leccions.

Carlos Alberdi

Project manager en Vieta

«L'experiència de la feina que he desenvolupat amb ÀNIMA Barcelona em demostra que entenen les necessitats de Vieta, alhora que saben detectar les necessitats del consumidor.

He après que disseny no sempre significa costos elevats de fabricació. També que l'externalització a la Xina és viable si entens la manera de treballar i saps gestionar les eines necessàries, i això ÀNIMA Barcelona ho sap molt bé.

El disseny no és tan sols un dibuix, cal saber transformar-lo en un producte, i ÀNIMA Barcelona ens ha ajudat molt en aquest procés.»