World Sensing - Fast Prk - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

fast_park_06_by_Anima_Barcelona_Design_Studio.jpg fast_park_05_by_Anima_Barcelona_Design_Studio.jpg fast_park_03_by_Anima_Barcelona_Design_Studio.jpg fast_park_08_by_Anima_Barcelona_Design_Studio.jpg fastprk_by_anima.jpg fast_park_09_by_Anima_Barcelona_Design_Studio.jpg

compartir a ...

facebook twitter twitter email

World Sensing - Fast Prk

Recerca · Disseny · Enginyeria de producte

Barcelona · Espanya

2011

 

Smart City Technologies

World Sensing és una empresa creada a Barcelona l'any 2008, amb la missió de desenvolupar aplicacions informàtiques i sistemes de sensors aplicables al concepte de ciutats intel · ligents o Smart Cities.

Per al seu nou sistema de sensors d'aparcament Fast PRK necessitaven desenvolupar un equip que incorporés tota l'electrònica en un mòdul compacte, estanc, econòmic, resistent, de fàcil instal · lació i manteniment.

A la fase d'investigació es varen estudiar els requeriments que havia de complir un sensor d'aquestes característiques. En col · laboració amb el departament d'enginyeria electrònica de l'empresa i després d'estudiar els diferents elements de l'equip (plaques, bateries, antena, ...) i les seves necessitats funcionals (instal·lació, estanquitat, manteniment, vandalisme, ...) es va arribar al disseny modular final, que complia amb tots els requisits.

www.worldsensing.com - www.fastprk.com