European Product Design Award reconeix els esforços deñs equips internacionals de dissenyadors amb talent que s’esforcen en millorar la nostra vida quotidiana amb creacions pràctiques i intel·ligents. Dissenys de productes innovadors i trencadors.

També es valora la visió estratègica i la imaginació que porta a crear un gran producte.

Ànima Barcelona ha triomfat en aquesta ocasió amb 7 dels deus dissenys.

1 platinum (màxim guardó) 2 gold i 4 silver. Tots ells en múltiples categories com son electrònica, jardineria, automoció, electrodomèstics, equipament mèdic…
Com la fondie – fregidora de BIYI, que permet ser compartida entre 4 comensals amb els seus plats integrats, vinculant de nou les fregidores al menjar saludable i a compartir-ho.
El carregador MINIBATT Power-Goo, que permet carregar el mòbilde forma inalàmbrica, fins i tot quan el portes a una bossa o motxilla.
FLIWER un sensor intel·ligent per cuidar les teves plantes i que controla el reg, la humitat i es connecta a internet estalviant aigua si aquell dia hi ha previsió de pluja.
TRAMONTANA XTR , l’ últim Hypercar de la marca Catalana amb seu a Vic (Barcelona) renovada amb un restyling d’ supercotxe de més de 800 cv.
RBS Adventure. Un exitós side by side, cotxe destinat a l’oci i el treball en els ambients més adversos aconsegueix un Gold award.
STARSTIM un casc neuronal de l’empresa Neuroelectrics de Barcelona dissenyat per realitzar estudia mèdics que ajuda a conèixer i diagnosticar millor tot tipus de patalogies neurològiques, així com ajudar a pacients de neurorehabilitació.

Des d’ Ànima Barcelona estem molt contents de rebre un premi al llarg esforç dels 15 anys que portem com empresa i estem segurs que és el principi de molts altres èxits. El 12 d’ abril els ELISAVA ALUMNI Diego Quiroga, (CEO i fundador) i Joanma Baqués (General manager) recolliran el premi en el Parlament Europeu de Brusel·les on a més s’otorgarà el premi “EUROPEAN DESIGNER OF THE YEAR” al qual hi son nominats.

I finalment amb el màxim guardó, PLATINUM AWARD pper VOLTA BCN, la moto elèctrica de la marca catalana que des de la seva seu a Figueres (Girona) produeix i distribueix munidalment una de les motos elèctriques més innovadores del mercar que tenen entre d’altres innovacions la possibiliat de controlar la moto des de l’aplicació mòbil, espai per el casc a la zona habitualment destinada al depòsit en una moto de combustió i càrrega d’altes aparells. Tot aixó sense renunciar a unes fantàstiques prestacions i disseny.