Freud Drill

  • Freud Drill
  • Freud Drill
  • Freud Drill
  • Freud Drill

Col·lecció d’eines portàtils per a ús professional en el qual destaca el procès de la concepció inicial i l’estudi de l’ergonomia de cada producte, a més de la funcionalitat i la durabilitat.

Fiabilitat i durabilitat combinades amb una estètica armoniosa. Freud, amb una experiència de més de 45 anys en el sector, fabrica i comercialitza eines per treballar la fusta i els seus derivats, alumini i PVC amb vora que talla metall dur i diamant. La marca és pionera en l’estudi de nous dissenys i en l’invesigació de nous materials er les seves eines.

ÀNIMA Barcelona es va Fer càrrec del disseny d’una gamma complerta d’eines portàtils per un target professional. En la concepció del projecte va tenir especial importància l’estudi de l’ergonomia dels productes, la facilitat d’ús i l’anàlisi dels materials per fabricar cada peça, a més de la funcionalitat i la durabilitat, sense renunciar en cap moment a les exig`ncies estètiques. Per aquest motiu es van realitzar diversos prototips que es van Fer servir per comprovar els detalls del producte final.

Client: Freud

Categoria: Indústria

Compartir Guardar