Lynx

  • Lynx
  • Lynx
  • Lynx
  • Lynx

Getnord Lynx és un dels projectes més interessants que hem treballat en els darrers anys. Simplement ens va encantar prendre els aspectes estrictament industrials i molt funcionals i els vam col·locar en un dispositiu estèticament agradable. Creiem que la bellesa i l’estètica son sempre rellevants per les persones, sense importar si és per deure o per plaer. Les coses belles fan feliç a la gent.

Qualsevol professional vol sentir-se reflexat amb aquest dispositiu. Getnord Lynx és resistent i amb forma ergonòmica. Si bé és tècnicament avançat, el seu ús és lògic. Aquest telèfon es durador i sòlid, apte per el seu ús en qualsevol entorn.

Getnord Lynx és perfecte per a ús professional. Fort i pur, però elegant en aparença i ús racional. Es volumètric i seriós sobre les seves habilitats. El disseny és atemporal i detallat, a més de confiable i sòlid.

Trobem l’inspiració per aquest telèfon únic en els rellotges que porten les infermeres. Els nostres clients ens van comunicar que apreciaven el bucle de la part inferior del telèfon, ja que permet fer servir un mosquetó per col·locar el telèfon al cinturó. Va fer preguntar-nos: I si fem més d’un bucle per poder portar el telèfon de la mateixa manera que les infermeres porten el rellotge? I si tenim 4 bucles, un a cada cantonada del telèfon? Vam deixar volar la nostra creativitat amb totes aquestes suggerències. Vam trobar varies maneres d’implementar el nou disseny. Des de simples suports pel pit o clips pel cinturó fins a corretges magnètiques més especialitzades per tancs de combustible de motocicletes i muntatges sofisticats per automòbils o esports de motor amb fixació magnètica.

Getnord Lynx – Estem convençuts d’haver desenvolupat el telèfon robust perfecte per aquelles persones que necessiten eines excepcionals i que són molt exigents.

Client: Getnord

Category: Consumer Electronics