Prologue

  • Prologue

L’exhibició geomètrica del collaret determina un personatge de tota la col·lecció. Les formes rodones i suavitzades son geomètricament pures i equilibrades. Combinem 2 acabats principals: plàstic rubbon touch i un acabat metàl·lic per ressaltar també visualment aquesta suavitat.

La seva base giratòria permet canviar els angles tant en direcció vertical com horitzontal. D’aquesta forma podràs adaptar-lo a la posició desitjada.

  • Exposició d’anell i polsera: Un elegant expositor que permet emfatitzar tant les polseres com els anells. Molta fermesa i lineal, encarna l’equilibri adequat entre un refinament mínim i una interpretació audaç. Utilitzem una combinació de textures: pedra, llautó y rubbon.
  • La pantalla de la polsera geomètrica es caracteritza per el seu disseny minimalista. Aquesta peça de disseny no exigeix cap protagonisme. La seva senzillesa i compacitat la fan perfecta per realçar tot tipus de joies. Apliquem una innovadora tecnologia rubbon que permet crear un cos rígid i ferma, però a la vegada aporta una sensació de tacte suau.
  • L’exhibició d’aros geomètrics es la nostra intenció de crear alternatives als usos comuns. Construïm una plataforma completament nova, introduint components i formes sorprenents. Aquest model manté el mateix concepte de disseny de tota la col·lecció, combinant estructures de llautó i cautxú.
  • La pantalla d’anell geomètric, combina 2 estructures: Un innovador material de rubbon i un acabat de llautó. De línies molt netes, ofereix una solució molt discreta i raonable, per a que les joies exposades transmetin elegància i concepte de disseny. Una pantalla es adaptable per a cada tipus d’anell: Solitari, eternitat, fantasia…

Client: Prologue

Categoria: Idees per la vida

Compartir Guardar