Safety Band

  • Safety Band
  • Safety Band
  • Safety Band
  • Safety Band

Ànima Barcelona conjuntament amb Petronor (Repsol) i el centre tecnològic Tecnalia han desenvolupat un sistema de seguretat per a la localització de persones en espais confinats durant l’etapa de parada per manteniment a las refineries.

La pulsera dissenyada per ànima permet la localització dels treballadors per a que, en cas d’una emergència, tenir la certesa de que ningú s’ha quedat dintre d’un àrea determinada o si fos el cas, tenir localitzat per procedir a la seva evacuació. dos sistemes 100% de fiabilitat.

El primer sistema consisteix en un control d’acces basat en targetes inalàmbriques col·locades a la entrada dels espais confinats.

El sistema de polsera dissenyat per Ànima es basa en un sistema de geoposicionament a interiors per mitjà d’unes balises amb tecnologia inalàmbrica que detectan als operaris gracies a uns dispositius miniaturitzats que se inclouen a la roba o accessoris, como per exemple en casc o en una polsera. Una vegada detectats, les balises informen al sistema central via 3G de la posició de la persona.

 

Testimoni: Jose M. C. 

‘Eficients, eficaços, creatius, disposats a ajudar i treure’t de l’atzucac en tot moment. No se m’acut millor empresa per donar valor a la teva idea amb creativitat i estil. Gràcies equip, i especialment, gràcies Diego per la teva disponibilitat tot i el vostre èxit.’

Client: Tecnalia

Categoria: Electrònica

Compartir Guardar