Safety Band

  • Safety Band
  • Safety Band
  • Safety Band
  • Safety Band

La polsera dissenyada per ANIMA Design permet la localització dels treballadors per a que, en cas d’una emergència, tenir la certesa de que ningú s’ha quedat dintre d’un àrea determinada o si fos el cas, tenir localitzat per procedir a la seva evacuació. Dos sistemes 100% de fiabilitat.

El primer sistema consisteix en un control d’accés basat en targetes inalàmbriques col·locades a la entrada dels espais confinats.

El sistema de polsera dissenyat per ANIMA Design es basa en un sistema de geoposicionament a interiors per mitjà d’unes balises amb tecnologia inalàmbrica que detecten als operaris gràcies a uns dispositius miniaturitzats que s´inclouen a la roba o accessoris, como per exemple en el casc o en una polsera. Una vegada detectats, les balises informen al sistema central via 3G de la posició de la persona.

 

Testimoni: Jose M. C. 

‘Eficients, eficaços, creatius, disposats a ajudar i treure’t de l’atzucac en tot moment. No se m’acut millor empresa per donar valor a la teva idea amb creativitat i estil. Gràcies equip, i especialment, gràcies Diego per la teva disponibilitat tot i el vostre èxit.’

Client: Tecnalia

Category: Consumer Electronics