Noticias

Varis

Conferència d’Ànima an ESADE

Conferència de ÀNIMA a ESADE Master in Science of Marketing. Asignatura de marketing i disseny. Conferències i estudis de casos sobre pensament del disseny, mètodes de disseny i procès. Com dissenyar productes exitosos al mercat.

Productes

Presentem Getnord Lynx

Presentem Getnord Lynx, el nou smartphone #designbyanima per a Getnord (Lituania). Està enfocat als ambients més durs, esports extrems i compta amb la pantalla més resistent del mercat (Gorilla Glass 1,8mm), 4 mosquetons i fixació magnètica d’accesoris.

Ja a la venta: https://bit.ly/2Av6lvz

Esdeveniments

Corvus a EIMA Bologna

Gran èxit a la posada de llarg del nou Corvus Terrain DX4 dissenyat per Ànima a la fira EIMA Bologna. Desprès de l’ èxit del model Adventure, Corvus torna a confiar en Ànima per el disseny del seu vehicle més polivalent.

Premis

Ànima Barcelona premiat internacionalment

European Product Design Award reconeix els esforços deñs equips internacionals de dissenyadors amb talent que s’esforcen en millorar la nostra vida quotidiana amb creacions pràctiques i intel·ligents. Dissenys de productes innovadors i trencadors.

També es valora la visió estratègica i la imaginació que porta a crear un gran producte.

Ànima Barcelona ha triomfat en aquesta ocasió amb 7 dels deus dissenys.

Llegir més

Clients

Hyperloop UPV i Ànima Barcelona signen un acord

Juan Vicen (director del programa de partnership i líder de project identity) en representació d’ Hyperloop UPV, equip guanyador del disseny del pod i del sistema de levitació del concurs organitzat per Elon Musk i Diego Quiroga (CEO i fundador d’ Ànima Barcelona) han tancat un acord per el qual Ànima Barcelona s’ encarregarà del disseny estètic i cfm (color, acabats i materials) de la càpsula d’ Hyperloop que serà testejada aquest estiu a la seu d’ SpaceX a Califòrnia (Estats Units). Ambdues parts estem molt ilusionades per aportar i obtenir un resultat innovador i realment atractiu.