Inolve · Fliwer

  • Inolve · Fliwer
  • Inolve · Fliwer
  • Inolve · Fliwer

Sensor intel·ligent per a reg

Sensor intel.ligent per controlar el reg, creixement i estat de les teves plantes o jardins des de qualsevol dispositiu mòbil.

Sistema tecnològic per al sector de l’agricultura i la jardineria per optimitzar el reg, que permet conèixer les condicions del sòl i de l’entorn i donar a les plantes el que necessiten, quan ho necessiten i en la quantitat justa. Fliwer monitoritza, controla, té en compte la meteorologia, coneix les necessitats de les plantes, pren decisions, i permet que l’usuari el controli remotament des d’un ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta. Està disponible en diferents versions: per a ús domèstic, per a agricultura, per a ciutats i per a camps d’esport.

Sistema plant and play: sense fils, evita l’impacte ambiental de la instal·lació de cablejat.Amb cinc sensors: humitat ambiental, temperatura, llum, humitat del sòl i electroconductivitat (nutrients).Accés i anàlisi de la informació de les previsions meteorològiques, la qual cosa permet estalviar entre un 50 % i un 80 % més d’aigua que els rellotges de reg actuals.Base de coneixement amb informació sobre diferents espècies de plantes, per optimitzar les necessitats de reg.Minimització de les comunicacions via ràdio per reduir la contaminació per ones electromagnètiques (temps d’emissió global: dos minuts al dia).Bateria d’ió liti d’alta eficiència, amb previsió de necessitat de recàrrega només d’un cop a l’any. Robust i resistent a la intempèrie, sense juntes ni cargols gràcies a la tècnica de soldadura de plàstic per vibració. Creat i fabricat íntegrament a Catalunya

Premi ecodisseny 2015, menció honorífica.

Nominat a The Internet of Things Award 2013, a la categoria de productes per a llars connectades, i premi Iberflora Innovación 2013.

Client: Inolve

Categoria: Consumer Electronics