Vieta · Wireless earbuds

  • Vieta · Wireless earbuds
  • Vieta · Wireless earbuds
  • Vieta · Wireless earbuds

Auriculars sense fils true wireless

Gamma d’auriculars sense fils i true wireless, per a la llegendària marca catalana Vieta, fundada al 1954.

Amb molt de tacte

Una petita esquerda al lateral dels auriculars es fa servir com a panell tàctic, a través del qual es controlen totes les funcionalitats del dispositiu.

Es pot passar a la següent cançó o tornar a l’anterior. També pujar o baixar el volum. Fins i tot pots contestar trucades o interactuar directament amb l’assistent virtual del teu smartphone.

L’esquerda s’utilitza també a la capsa de transport, com element unificador de tota la gamma. Aquesta es fa servir com a carregadors dels auricular, encara que no estigui endollada, allargant la duració de la bateria.

Disseny ergonòmic

Gràcies al seu disseny meditat, s’ajusten perfectament a l’orella. A més, es veuen genial! El model Done 3, a més, afegeix un sistema de tancament magnètic de la tapa que acompanya a que es tanqui per si sola. Un sistema d’imants amb polaritats oposades atrau els auriculars cap al forat correcte o el repela en cas de equivocació, facilitat la col·locació i identificació del model esquerre i dret.

Una obra de micro enginyeria on s’ha tingut en compte els canals acústics de dècimes de mil·límetre, així com sistemes de protecció contra l’aigua IPX4.

Discrets, funcionals, còmodes, es carreguen a la mateixa caixa on es guarden, gairebé no pesen i milloren amb el temps gràcies a les actualitzacions de software.

Client: Vieta

Categoria: Consumer Electronics