Artika · Kanso

  • Artika · Kanso
  • Artika · Kanso
  • Artika · Kanso

Separador d’espais i pissarra magnètica

Kanso és una paraula japonesa el significat de la qual és “senzillesa i absència d’elements sobrants”.

Aquesta paraula defineix l’esperit amb què s’ha dissenyat aquest divisor d’espais i pissarra magnètica, realitzada en acer vitrificat i proveïda de rodes amb fre.

Un nou concepte en la divisió d’espais en entorns d’oficines modernes o coworkings permet crear i organitzar l’espai de forma flexible i versàtil, seguint la demanda de solucions Smart Office, gràcies a la lleugeresa, estructura robusta, fàcil mobilitat i modularitat.

A diferència d’altres separadors d’espais o pissarres magnètiques, i com a element innovador, la seva estructura base metàl·lica permet utilitzar qualsevol panell de gairebé qualsevol mida i material: Fusta, panell tèxtil o acústic, policarbonat hexagonal, panells tècnics, vidre,… de qualsevol fabricant o material de mercat fent-ho “open source”. La seva versatilitat permet col·locar panells tant verticals com horitzontals o, fins i tot, amb formes irregulars.

Kanso combina múltiples materials des dels panells d’HPDE reciclat de taps de postconsum, transparències de panells hexagonals, pissarra magnètica d’acer vitrificat, panells acústics entapissats…etc. El producte està acoblat i empaquetat per un centre especial de discapacitats de Barcelona i que dóna feina persones en risc dexclusió laboral.

Aquest producte encaixa tant per a la necessitat d’interioristes i arquitectes com per als amants d’espais que busquen un tauler que s’integri al seu espai; per a les seves reunions o sessions creatives ia més, dóna la possibilitat de crear espais molt ràpidament amb aquest element versàtil, senzill i elegant.

Client: Artika

Categoria: Home & Lighting