Gaudí

  • Gaudí
  • Gaudí
  • Gaudí
  • Gaudí

Lumitek Bulkhead Gaudí és una nova gamma d’ il·luminació exterior resistent a l’aigua.

Els seus dissenys varien en formes geomètriques molt simples: rectangle arrodonit, cercle i quadrat per el qual estan pensats per encaixar en diversos espais, ja siguin industrials, garatges, naus… o parets exteriors d’obra, jardins, zones públiques…

Per els primers es va dissenyar u producte robust, amb una forma innovadora per el seu anclatge. Al contrari que la majoria de productes existents, aquest no es necessari desmuntar cobertes per accedir a les connexions i anclatges, d’aquesta manera no es compromet l’estanqueïtat. Es pot fer tot des d’un petit accés. Per col·locar-lo només fan falta 2 cargols des de l’exterior. En definitiva, és una il·luminaria ‘plug and play’. Això facilita moltíssim la tasca de l’instal·lador.

Per l’usuari final, el producte gaudeix d’unes geometries simples i fàcils d’encaixar en qualsevol espai.  El producte està estudiat per ser considerat d’ultra baix consum mitjançant un sistema de gestió electrònica que evita la pèrdua d’energia, molt baixa per l’ús de leds de baix consum. 

Una infinitat d’acabats i una base difusor que control el calor, eviten la condensació en les condicions més extremes.

En resum, un producte d’ús industrial que no oblida el disseny, la qualitat de la llum i l’estalvi energètic sostenible. 

Client: Lumitek

Categoria: Mobiliari i Il·luminació

Compartir Guardar